Ασφάλεια Οικίας

Κωδικός προϊόντος:  Σ/Α

 

Τιμή χωρίς Φ.Π.Α:  373,98 €

 

Τιμή με Φ.Π.Α:  460,00 €

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Ή ΜΕ E-MAIL

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΠΝΟΥ ( της Ελληνικής εταιρείας  SIGMA )

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ

 

Ενδεικτική τιμή για διαμέρισμα 80 τμ 460€ με φπα

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται 

1) η εργασία  

2) η καλωδιοποίηση του σπιτιού

3) το πληκτρολόγιο

4) ο πίνακας

5)δύο σειρήνες ( εσωτερικού και εξωτερικού χώρου )

6) δυο  PIR  

7) 10 μαγνητικές επαφές  

11)οι απαιτούμενες μπαταρίες 

12) ο προγραμματισμός και η εκπαίδευσή σας .

 

Τα υλικά – ο συναγερμός – είναι ελληνικής κατασκευής από την εταιρεία  SIGMA security  μία από τις καλύτερες εταιρείες του είδους της στην Ελλάδα και όχι μόνο. 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!: 

Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα προϊόντα αμφιβόλου ποιότητος από την Κίνα ή ιδιοκατασκευές , σε πολύ χαμηλές τιμές . Η επιχείρησή μας , δεν τοποθετεί τέτοια προϊόντα αλλά μόνο εγγυημένα, από τις καλύτερες στο είδος τους εταιρείες  όπως η SIGMA (ελληνική εταιρεία) , για τις οποίες μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι τη στιγμή που θα χρειαστείτε  τις υπηρεσίες του συστήματος ασφαλείας, αυτό θα λειτουργήσει  υποδειγματικά και θα σας αποδώσει στο 100% τα χρήματά σας.

Ασφάλεια Περίφραξης

ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΦΡΑΚΤΕΣ   Σ/Φ1

ΤΙΜΗ: 120 € ( + ΦΠΑ )

Δυο σκαλες λειτουργίας: Α) Πράσινη λειτουργία με 0,642 joule ( μετρηση στο πρωτεύων  / στο δευτερεύων :1,2 Hz ~ 0,450 J )

                                      B) Κοκκινη λειτουργία με 1,2 joules ( προσοχή! Μέτρηση στο πρωτεύων /στο δευτερεύων :33Hz ~ 0,800 J)

ΤΙΜΗ με τηλεχειρισμό : 150€

ΤΙΜΗ με συναγαρμό : 150€

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: Είτε με τροφοδοτικό 12V/ 4Α , ή με μπαταρία ή με φωτοβολταϊκο.

Δυνατότητα για περιφράξεις πάνω απο 2Km !

Διαστάσεις συσκευής: υψος -8,3 cm ( 15 cm με τον κωνο της υψηλης τασης ) πλατος 22,5 cm ( + 1,5 cm με τους κονεκτορες τροφοδοσιας )  βαθος - 17 cm (+ 1cm με την ασφαλιοθηκη )

Βαρος: 1,4 kg

H συσκευή δίνει  τάση σε φράκτες ή αντικείμενα, που θέλετε να διαφυλάξετε από την παραβίαση-κλοπή ,αρκεί να έχουν μόνωση ως προς την γη . Η επιχείρηση σας παρέχει δωρεάν συμβουλές ή και  την μελέτη εγκατάστασης  για την συσκευή σας .

Επειδή είμαστε οι κατασκευαστές του συστήματος έχουμε την δυνατότητα να σας τροποποιήσουμε την συσκευή, βάσει των δικών σας αναγκών!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το συστημα πρεπει να δουλευει για απολυτη ασφαλεια στην πρασινη λειτουργια! Η κοκκινη ειναι μονο για επιβεβαιωμενη εισβολη κακοποιων ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ

Στις παρακάτω φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε πως σε υπάρχουσα περίφραξη  με απλα υλικα όπως πλαστικός υδραυλικός σωλήνας ύδρευσης και γαλβανισμένο σύρμα, μπορεί να λειτουργήσει το σύστημα . Το μονο που πρέπει να πρσέξετε είναι να μη γειώνει πουθενά η ηλεκτρική περίφραξη ,ούτε να ακουμπούν πάνω της κλαδιά ή άλλα υλικά! Τα μονωτικά υλικά πρέπει να είναι πάχους άνω των 5 mm......

ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΦΡΑΚΤΕΣ  Σ/Φ2 , Σ/Φ2plus , Σ/Φ2 μονής ενέργειας

Σ/Φ 2 : 5000 βολτ 1,5-3,1- 4,7-6,3 joule για μεσαία και μεγάλα αγροκτήματα χωρίς μεγάλες απαιτήσεις μόνωσης με δυνατότητα μικρής ανάπτυξης βλάστησης στην περίφραξη.( +5Km~ περίμετρο ) ΤΙΜΗ: 250€

Σ/Φ 2 μονής λειτουργίας : 5000 βολτ 11,08 joule !! για πολύ μεγάλα αγροκτήματα. ( πάνω απο 10 Km περίμετρο) ΤΙΜΗ:250€

ΤΙΜΗ  με τηλεχειρισμό : + 30€ επι των αναγραφόμενων τιμών.

Βάρος : 6,1Kg

Μετασχηματιστής ¨300VA!

Η συσκευή Σ/Φ2 είναι σχεδιασμένη ειδικά για αγρότες

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά συσκευών της αγοράς ,πυκνωτική λειτουργία για οικονομία στην κατανάλωση και εύκολη εγκατάσταση  απο  ανειδίκευτο τεχνικό ή και σάς τον ίδιο !

Για την λειτουργία του δεν απαιτείται τίποτα άλλο από  ή ένα τροφοδοτικό 12 v / 5A ή  μια μπαταρία 12v  (>50 ah) ή ένα σύστημα από φωτοβολταϊκό  >150w με μπαταρία 12v /50Ah και ρυθμιστή φόρτισης .

Η συσκευή ΔΕΝ είναι αδιάβροχη!

Για την σωστή εγκατάσταση θα πρέπει:

Πρώτον, σωστή τοποθέτηση των πασσάλων και των μονωτήρων πάνω τους. Πρέπει να λαμβάνεται υπόψη το ανάγλυφο του εδάφους.

Δεύτερον, σωστή σύνδεση μεταξύ των ενεργών συρμάτων, ώστε να εξασφαλιστεί πολύ καλή ηλεκτρική επαφή μεταξύ τους και ταυτόχρονα η σύνδεση να είναι γερή. Να εφαρμόζεται ο κανόνας παράλληλης σύνδεσης με στόχο την μείωση του μήκους των ενεργών καλωδίων ( δηλ αν χρησιμοποιήσετε πολλά καλώδια στον φράχτη σας αυτά ανά 20-50 μέτρα να παραλληλίζονται ). Κατά την εγκατάσταση να παρακολουθείτε με ιδιαίτερη προσοχή τα ενεργά σύρματα να μην αγγίζουν αγώγιμα αντικείμενα, δέντρα και θάμνους. Να μην χρησιμοποιούνται σύρματα από διαφορετικά μέταλλα, ώστε να αποφεύγεται η ηλεκτρολυτική καταστροφή του ενός σύρματος.

Τρίτον, με ιδιαίτερη προσοχή να πραγματοποιηθεί η γείωση του συστήματος. Να επιλέγεται, όπου είναι δυνατόν, το πιο υγρό μέρος στην περιοχή του φράχτη. Και μην ξεχνάτε: ακόμη και ο καλύτερος φράχτης με την ισχυρότερη συσκευή τροφοδοσίας δε θα λειτουργήσει, εάν η γείωσή του δεν είναι καλή.

Τέταρτον, η συσκευή τροφοδοσίας πρέπει να εγκατασταθεί και να συνδεθεί με τον φράχτη έτσι, ώστε να μην επιτρέπει διαρροές ρεύματος προς άλλα αντικείμενα ή ανθρώπους

 Η επιχείρηση σας δίνει εγγύηση λειτουργίας αν και εφόσον δεν παραβιάζονται οι κανόνες σωστής  χρήσης για ένα έτος.( 1 έτος)  Για όποια απορία έχετε σχετικά με το σύστημα ή την εγκατάστασή του θα χαρούμε να σας ακούσουμε στο τηλέφωνο μας .

Την ευθύνη της εγκατάστασης την έχει ο κάτοχος και μόνο!

Τέλος θα πρέπει να λαμβάνετε όλα τα μέτρα προστασίας από κεραυνούς , διαφορετικά σε περίπτωση καταιγίδας , υπάρχει πάντα η πιθανότητα ένας κεραυνός να κάψει το μηχάνημα.

                                                                                                                       ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η διαφορά ανάμεσα στα δύο συστήματα ηλεκτροφόρων φρακτών που παράγουμε των 18.000 βολτ Σ/Φ1 και 5000βολτ Σ/Φ2 είναι ότι το πρώτο σχεδιάστηκε ως σύστημα ασφαλείας ενώ το δεύτερο καθαρά ως γεωργικό μηχάνημα. Έτσι αν και άνετα το πρώτο κάνει πολύ καλή δουλειά ως γεωργικό μηχάνημα έως 2Km περίφραξη , λόγω των πολλών βολτ θέλει παρά πολύ καλή μόνωση τα καλώδια υψηλής ως προς την γη ,αλλά και να μη αγγίζονται από τίποτα! Οτιδήποτε αγγίξει τα σύρματα υψηλής αυτά γειώνονται πανεύκολα....Από την άλλη έχει το πλεονέκτημα ότι τίποτα δεν σταματά το χτύπημα σε αυτόν που θα το αγγίξει, αλλά και ότι είναι φθηνότερο. Σε συνδυασμό με το σύστημα που έχει δυνατότητα να φέρει της ενεργοποίησης συναγερμού το κάνει ιδανικό για πλήθος εφαρμογές του είδους.

Το Σ/Φ2 τώρα αν και κατά πολύ ακριβότερο με το να έχει 5000 βολτ το κάνει αναίσθητο στο άγγιγμα κλαδιών αλλά και προσφέρεται για εύκολη εγκατάσταση σε αγροτικές περιφράξεις χωρίς μεγάλες απαιτήσεις για μονωτήρες ....ιδανικό για μεγάλες και...πολύ μεγάλες περιφράξεις. Είναι καθαρά θέμα δικό σας να αποφασίσετε ποιο από τα δύο σας κάνει.θα χαρούμε να σας απαντήσουμε σε ότι απορίες έχετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! από την επιχείρηση παίρνετε ΜΟΝΟ τις συσκευές υψηλής τάσης ! Τροφοδοτικά , φωτοβολταικά , μονωτήρες κλπ παίρνετε μόνοι σας, ( Τα τροφοδοτικά μπορούμε με ανάλογο τίμημα να σας τα προμηθεύσουμε και εμείς ) απο την ελεύθερη αγορά. Συνεργεία τοποθέτησης φρακτών επίσης είναι δική σας υπόθεση ! ( δυστυχώς δεν έχουμε δικά μας συνεργεία..) εμείς όμως μπορούμε να σας παρέχουμε όποια τεχνική πληροφορία ή λεπτομέρεια για την σωστή κατασκευή του φράκτη σας είτε τον φτιάχνετε μόνοι σας είτε κάποιο συνεργείο δικό σας.