Ασφάλεια Αυτοκινητιστών ΤΑΧΙ

ΣΥΣΤΗΜΑ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ  ΤΑΧΙ

Το συστημα ασφαλειας αυτοκινητιστων ΤΑΧΙ , σχεδιάστηκε από την επιχείρησή μας με σκοπό την προστασία των αυτοκινητιστών ΤΑΧΙ από επιθέσεις κακοποιών.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :

Το σύστημα αποτελείται απο

Α) Καλύμματα ειδικά για τον τύπο του αυτοκινήτου σας , κατασκευασμένα από εταιρεία του χώρου ,και διαμορφωμένα από την επιχείρηση έτσι ώστε να μεταβιβάζουν σε αυτόν που κάθεται πάνω τους  40.000 volts!

Tα καλύμματα στην βασική έκδοση του συστήματος, είναι μόνο για τις κάτω θέσεις και όχι για τις πλάτες των καθισμάτων.

Β) Από την συσκευή –τροφοδοσίας η οποία μεταβιβάζει την τάση στα καθίσματα  και παίρνει τροφοδοσία από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου .

Γ) Από τον διακόπτη έναυσης , ο οποίος τοποθετείται σε θέση που βολεύει τον οδηγό .

Με το πάτημα του διακόπτου 40.000 V  μεταβιβάζονται στα καλύμματα  , αρκεί ένα μικρό πάτημα για να προκαλέσει  επί 4 περίπου  δευτερόλεπτα  δημιουργία της τάσης … ή για όσο χρόνο  πατιέται ο διακόπτης  + 4 sec περισσότερο χρόνο θα υπάρξει ηλεκτρισμός στα καθίσματα.

Δ) Απο μια ελεύθερη επαφή , μέσω της οποίας μπορείτε να συνδέσετε το σύστημα αυτό ,με συναγερμό ή συσκευή εύρεσης  θέσης έτσι ώστε με την πυροδότηση να δίνεται και ο συναγερμός για την θέση σας.

Το σύστημα είναι πανέυκολο στην τοποθέτηση και στην απόσυρση του. ( δεν απαιτείται η μόνιμη εγκατάσταση του )

Τα καλώδια σύνδεσης καλυμμάτων - τροφοδοτικού περνούν κάτω απο τα πατακια και δεν δημιουργούν πρόβλημα .

Στα περισσότερα αυτοκίνητα ( τα οποία έχουν ενιαίο πίσω κάθισμα , παίρνουν τρία μονό  modules  υψηλής τάσης ενω αυτά με τρεις διαφορετικές πίσω θέσεις 4 modules .

ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:

Το σύστημα μεταβιβάζει 40.000 volts σε αυτούς που κάθονται πάνω στα καλύμματα , σε καμία περίπτωση δεν προκαλείται θάνατος!  Αυτός που θα δεχθεί το ρεύμα παθαίνει μυϊκούς σπασμούς που τον καθιστούν ανίκανο να συνεχίσει την επίθεση του!

Η τάση είναι τόσο ισχυρή που η ένδυση του κακοποιού δεν παίζει κανέναν ρόλο υφασμάτινα παντελόνια και μπλου τζιν  τα διαπερνά με τεράστια ευκολία !

Ο οδηγός και το αυτοκίνητο από τον ηλεκτρισμό αυτό δεν διατρέχουν ΚΑΝΕΝΑΝ κίνδυνο, ακόμα και αν ο κακοποιός ακουμπά τον οδηγό!

Το σύστημα είναι έτσι σχεδιασμένο που σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μη μπορεί να πυροδοτηθεί, χωρίς ο οδηγός να έχει πατήσει το κουμπί ….( δεν βραχυκυκλώνει ! δεν επηρεάζεται από τίποτα!)

ΚΟΣΤΟΣ: 

Στην βασική του έκδοση

ΤΙΜΗ: 372 € με ΦΠΑ   ( τηλεφωνήστε στην επιχείρηση για προσφορές)

για τέσσερα modules  + 30€

για καλύμματα και στην πλάτη + 40€ ( δεν θα έχουν συστηματα υψηλής τάσης)

για τοποθέτηση των καλυμμάτων απο την εταιρεία κατασκευής των + 25€

Η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει την μόνιμη εγκατάσταση του συστήματος . Σε περίπτωση που επιθυμείτε μόνιμη εγκατάσταση ,αυτή θα γίνει από τον ηλεκτρολόγο σας .Η επιχείρηση χωρίς καμία επιπλέων επιβάρυνση, μπορεί να βοηθήσει τον ηλεκτρολόγο για την σωστή εγκατάσταση, παρέχοντας τiς τεχνικές γνώσεις της.